משרדי חברת הכביש הבטוח

 

 

קליק על התמונה להגדלה

משרדי חברת "הכביש הבטוח" הם דוגמה לעבודה מוגבלת בזמן. הפרוייקט כולו תוכנן ובוצע בפחות מחודשיים, פרוייקטים המכונים במשרד שלנו כפרוייקט "בליץ".

שבועיים לפני הבחירות לרשויות המקומיות סיכמו בעלי החברה עם בעלי הנכס על כניסה למבנה מיד אחרי הבחירות. הדבר הגדיר מבחינתנו לו"ז של שבועיים לתכנון ובערך חודש לשיפוץ.

בפרוייקטים כאלה ישנה מגבלה רצינית בה אנו חייבים להשתמש בחומרים זמינים בלבד. אין אפשרות לחכות להזמנה של ריצוף, ציוד או פרופילי אלומיניום שאינם נמצאים במלאי. מתוך היכרות הספקים בנינו את המקום בזמן הנדרש. בכדי לאפשר אכלוס מהיר תאמנו עם ספקי הריהוט שימוש בריהוט זמני עד להגעת הריהוט שהוזמן.

 

 

תמונה 1

שולחן המנהל, הריהוט ההיקפי והקירות משקפים את שילוב הצבעים בהם החלטנו להשתמש בפרוייקט.

 

 

 

 

 

 

תמונה 1

לובי הכניסה תוכנן כך שיהיה מרווח ומזמין. הבעייה שנצבה בפנינו היתה שהלובי מרוחק מהקירות החיצוניים ואין לו חלונות כלל. בכדי להכניס אור אל הלובי, נבנו כל דלתות החדרים כמסגרות של זיגוג חלבי.

גופי תאורה בתקרות והילת תאורת ה"קסנון" על קירות הנישה הצהובים משלימים את תחושת הפתיחות.

 

 

 

תמונה 1

 

 

 

 

 

 

 

תמונה 1

העמודים נצבעו בטכניקת סטוקו והודגשו על ידי נישות בצבע מנוגד והילת תאורה מיוחדת.

תמונה 1

שטח - 250 מ"ר
חדרה  2004

 

ביצוע
תדמית מערכות בנייה בע"מ
ריהוט - עידנים

 

צוות הפרויקט
אסתי וולף
יובל כרמי